In deze 30 dagen durende Vegan Challenge ga ik elke dag 1 veganistische maaltijd (ontbijt, lunch, avondeten, snack, tussendoortje) met jullie delen. Niet altijd met kookvideo, niet altijd from scratch helemaal zelfgemaakt, maar wél met foto's, recept en uitleg hoe je het maakt. Want het is écht niet moeilijk om veganistisch te koken, sharing is caring! Ik experimenteer en inspireer graag! :)
DAG 7: Weekend Brunch (of zoiets)
Had ik al gezegd dat ik een fruitig typeje ben? Nou bij deze dan! Door de weeks keurig 2 stuks fruit per dag en in het weekend smokkel ik er lekker wat bij. Vandaag met vers ingevroren blauwe bessen die mijn (fanatieke) pap & mam geplukt hebben in "Het Veen" - met gevaar voor eigen leven want er zaten een ziljoen muggen daar - en ook vers ingevroren kersen uit hun eigen tuin, aangevuld met diepvries bosvruchten en wat aardbeien uit de supermarkt (dat klinkt gelijk een stuk saaier)
Voor de Smoothie:
- soepkom vol (bevroren) fruit
- 100 ml kokoswater (ananas)
* blender
* groot glas om de smoothie in te doen
* een rietje om de ervaring een beetje feestelijker te maken
Voor de Crackers:
- 3 maïscrackers (of boterhammen, net wat je wil, en net hoeveel je wil)
- pindakaas
- Keltisch zeezout
- banaan in plakjes
Er staat perziken op en aardbeien
Niet op de foto, wél gebruikt, klein beetje Keltisch Zeezout (ik vind deze 100% natural pindakaas een beetje flauw)
Smakelijk & Fijn Weekend!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten